Categories: Dagens knep

MOBILA SPELTIPS OCH TRICKS FÖR EN FANTASTISK SPELUPPLEVELSE

Smartphones blir fortare varje år, så mycket att det nu är möjligt att spela gamla PC- och konsolspel på din telefon. Faktum är att många moderna PC- och konsolspel också erbjuder en version skräddarsydd för mobiltelefonen. Det är inte konstigt att många nu använder mobiltelefonen som sin primära spelanordning. Detta är inte särskilt förvånande med tanke på att en smartphone vanligtvis är mer tillgänglig jämfört med spelkonsoler eller datorer.

Så om du tar mobilspel mycket seriöst, här är ett par tips som kan hjälpa dig att få ut det mesta av din enhet.

Försök att spela spel med ett 100% batteri

Sann mot sitt namn är smartphones verkligen väldigt smarta nu. När resurserna till exempel är begränsade vet den vilka processer som måste prioriteras. Som sådan, när batteriet sjunker under en viss procentsats, kan enheten automatiskt växla till ett “lågeffekt” -läge för att spara batteriet. Du kan till och med se detta när det träffar 20% -markören, men det börjar vanligtvis omfördela resurser redan innan det. Så det finns en märkbar nedgång i spelets prestanda när du spelar det på lågt batteri eftersom det är en resurskrävande aktivitet.

Wi-Fi kanske inte alltid är det bästa alternativet

Medan Wi-Fi är ett mycket bra alternativ att spela multiplayer-spel, kanske det inte är det bästa alternativet varje gång. Om du har en dålig Internet-leverantör kan du märka att frekventa fall i anslutningen. Vidare, om någon annan använder samma anslutning för att ladda ner filer eller titta på videor, kan din anslutning drabbas ytterligare. I sådana situationer är det bättre att du använder ditt mobila internet för att säkerställa stabilitet. Som sådan måste du se till att din operatör erbjuder snabba internethastigheter. Enligt Ookla erbjuder Airtel de bästa internethastigheterna i landet. Vidare bör Airtels LTE 900-teknik säkerställa bättre anslutning inomhus.

Använd utvecklaralternativ till din fördel

Androids utvecklaralternativ erbjuder en rad inställningar som du kan leka med. Vissa inställningar kan hjälpa dig att få en bättre spelupplevelse. Till exempel kan 4xMSAA (Multi-Sample Anti-Aliasing) förbättra den visuella kvaliteten på spel. Du måste dock betala för denna kvalitet med högre prestandakrav och ökat batteriförbrukning. Så du måste ta hänsyn till det innan du slår på det.

Flash en anpassad ROM eller en kärna

Det bästa med att använda en Android-telefon är att det finns så mycket du kan justera. Det finns massor av anpassade ROM-skivor och kärnor tillgängliga online. Många telefoner har prestationscentrerade tull-ROM som du kan ladda ner, medan vissa också har kärnor tillgängliga, medan det kan leda till anpassningar på systemnivå. Detta bör dock helst göras av dem som är mycket bekanta med hur Android fungerar eftersom det finns en chans att du kan tegla din telefon om du gör något fel.

Ta det lugnt

Att spela spel under en längre tid kan generera mycket värme. Om din telefon blir för varm börjar enheten automatiskt strypa processorn för att svalna och skydda de interna komponenterna från eventuella skador. Inte bara det, men en het enhet är också svår att hålla fast vid. Det bästa sättet att motverka detta skulle vara att spela i en sval miljö, som en med luftkonditionering. Om du har ett telefonfodral på kan du ta bort det också snabbare när du tar bort det.

Så nästa gång du spelar ett intensivt mobilspel, kom ihåg dessa tips och du kommer säkerligen att ha en trevligare spelupplevelse.

Nytt Nintendo Switch 2 släppdatum, specifikationer, läckor och mer

En Nintendo Switch 2 är ett lockande koncept. En högre specifikation eller helt enkelt en helt ny Nintendo-konsol skulle nästan garanteras att sälja lika bra som den ursprungliga, och nu när vi närmar oss den ursprungliga Switchens fjärde födelsedag är det kanske dags för detta, eller Nintendo Switch Pro att hända.

Även när PS5 och Xbox Series X äntligen är ute och kan leverera strålespårning och 4K-grafikutgång säljer Switch fortfarande bra. En mer kraftfull Switch kan dock hjälpa företaget att bättre konkurrera med de senaste konsolerna. Och vissa rykten har kopplat Switch 2 till att ha några riktigt vilda funktioner, inklusive stöd för dubbla skärmar.

Var man kan köpa Nintendo Switch: Dessa återförsäljare har fortfarande lager
Breath of the Wild 2-trailern, släppdatum, berättelse och mer
PS5 vs Xbox Series X: Vilken ska du köpa?

Nintendo har inte bekräftat förekomsten av en ny Nintendo Switch-modell, men de senaste rykten tyder på att en ny Switch är oundviklig. Här är allt vi vet om Nintendo Switch 2, inklusive dess möjliga släppdatum, specifikationer och funktioner.

Senaste Nintendo Switch 2-nyheterna
En ny analys från Kantan Games Dr Serkan Toto hävdar att 2021 kommer att bli året som Nintendo släpper en 4K-kompatibel Switch-modell.
Den nya GPD Win 3 ger oss en smak av hur en nästa generations Nintendo Switch kan fungera, med smidigt 60 fps-spel på språng.
Taiwans ekonomiska dagliga nyheter rapporterar att Nintendo inkluderar en Mini-LED-skärm på Switch 2 och är redo att lansera konsolen 2021.

Nytt Nintendo Switch 2 släppdatum

Med hänvisning till en Taipei-baserad rapport från Economic Daily News rapporterar The Edge Markets att en ny version av Nintendos populära hybridkonsol skulle kunna komma fram till början av 2021. Detta följdes snabbt upp av en Bloomberg-rapport som föreslår att den nya Switch kan komma nästa året komplett med 4K-stöd och en expansiv ny speluppställning.

En efterföljande Bloomberg-rapport hävdar att utvecklare uppmanas att göra sina Nintendo Switch-spel spelbara i 4K, vilket ger ytterligare vikt till möjligheten till en kommande hårdvaruuppgradering.

Economic Daily News rapporterade senare att Nintendo fortfarande planerade en lansering 2021 och har besökt företag i Taiwan för att skaffa skärmar för den nya konsolen. Och de senaste påståendena från Dr Serkan Toto från det japanska konsultföretaget Kantan Games upprepar de andra och hävdar att vi ser ett 4K Switch-system i år.

Här är en titt på när varje version av Switch har lanserats hittills. Med tanke på dessa dagar är det möjligt att vi kunde se en uppdaterad Switch 2021 för att sammanfalla med systemets fyraårsjubileum.

Nintendo Switch: 3 mars 2017
Nintendo Switch (uppgraderat batteri): augusti 2019
Nintendo Switch Lite: 20 september 2019
Nintendo Switch 2 / Nintendo Switch Pro: 2021 (ryktet)
Nytt Nintendo Switch 2-pris

Det finns inget officiellt pris för Nintendos nästa Switch, men det verkar säkert att anta att det kommer att kosta åtminstone samma som basmodellen $ 299 – och verkligen mer än $ 199 Nintendo Switch Lite. I en intervju med Gamesindustry.biz förutspår den japanskbaserade spelkonsulten Serkan Toto att Switch Pro kommer att kosta cirka 399 $, vilket kan vara samma konsol som Switch 2, och därför samma pris, eller en annan version med högre specifikation, i i vilket fall Switch 2 i sig kommer sannolikt att kosta mindre.

Nya Nintendo Switch 2-specifikationer

Switch 2: s ryktade specifikationer har varierat baserat på olika rapporter, med vissa som hävdar att nästa Switch kommer att vara en blygsam uppgradering och andra antyder en betydande kraftförstärkning för Nintendos konsol. Ett skissartat, nu borttaget 4chan-inlägg (via Inverse) föreslår några större förändringar, inklusive en anpassad Nvidia Tegra Xavier-processor, en 64 GB SSD, 4K-videostöd och två USB-C-portar. Det här inlägget hävdade också att Switch Pro skulle vara en TV-konsol och inte kan spelas i bärbart läge som originalet.

Economic Daily News hävdar också att Nintendo är inställd på att inkludera en Mini-LED-skärm i Switch 2, vilket är ett stort steg från 720p LCD-skärm som ingår i originalet. Att använda Mini-LED-teknik skulle innebära bättre respons, kontrast och energieffektivitet, vilket alla skulle vara mer än välkomna på en ny switch.

Ett foruminlägg på den koreanska webbplatsen Clien (via TechRadar) antyder dock att nästa Switch kanske inte är ett stort generationshopp. Affischen hävdar att Nintendo arbetar med Nvidia på en anpassad Tegra-processor baserad på Nvidias Volta-arkitektur och kommer inte att inkludera Tegra X1 + -chipet som många hade förväntat sig att konsolen skulle innehålla. Som ett resultat kanske 4K-stöd inte är möjligt för Switch 2.

Nuvarande Nintendo Switch har en anpassad Nvidia Tegra X1-processor, en 6,2-tums, 720p-skärm och 32 GB lagringsutrymme. I augusti 2019 såg konsolen en mindre uppdatering, vilket stötte batteriets livslängd från uppskattningsvis 2,5 till 6,5 timmar till 4,5 till 9 timmar. I våra egna Switch-batteritester fann vi att den nya modellen varar nästan dubbelt så länge för spel som Super Smash Bros.Ultimate.

Nintendo Switch 2 kan också ha stöd för Nvidia DLSS 2.0, enligt en Nvidia-jobbannons som Wccftech har upptäckt. Inlägget söker en mjukvaruutvecklare i Tegra-teamet för att arbeta med “nästa generations grafik” och nämner spelkonsoler vid namn. Med tanke på att Switch är den enda Tegra-drivna konsolen där ute, är det möjligt att Nvidia arbetar med en CPU för en ny modell. DLSS (Deep Learning Super Sampling) är en AI-teknik som är utformad för att öka framerates i spel, vilket kan leda till mycket mjukare prestanda om den tar sig till Switch 2.

Men förbättrade specifikationer kan bara vara toppen av isberget för Nintendo Switch 2. En serie kod som hittades i Switchens firmwareuppdatering i april 2020 avslöjar vad som kan vara stöd för en dubbelskärmskonsol, vilket tyder på att nästa Nintendo Switch kan vara en enhet med två skärmar.

Detta skulle inte vara en första för Nintendo med tanke på företagets populära Nintendo DS- och 3DS-handdatorer, men vi skulle vara nyfikna på att se hur dubbelskärmsstöd skulle spela in i Switch-ekosystemet. Kanske kommer du att kunna spela i handhållet läge medan du strålar visst innehåll till din TV, liknande hur Wii U fungerade.

Det finns också några senaste mobila GPU-genombrott som pekar på en lovande framtid för kommande handhållna konsoler som Switch 2. Samsung och AMD förväntas arbeta med ett nytt Exynos 1000-chip med AMD-grafik inbyggd, vilket kan ge Switch 2 en massiv kraftförstärkning om Nintendo väljer att välja den CPU över den åldrande Tegra X1 som finns i den nuvarande Switch.

En av de senaste anmärkningsvärda omnämnandena av Nintendo Switch 2 kommer från utvecklarna av Eiyuden Chronicle, ett rollback-spel som för närvarande är på Kickstarter. Som upptäcks av Nintendo Life nämner Rabbit & Bear Studios “Nintendos nästa generations konsol” som en av plattformarna utvecklaren planerar att släppa spelet för. Medan studion var öppen för att inte ha någon kunskap om Nintendos planer noterade företaget att det skulle vara en dyr strävan att skicka titeln till den relativt kraftiga Switch medan den byggdes för nästa generations plattformar.

Nya Nintendo Switch 2-funktioner

Om Nintendo gör en annan Switch-liknande konsol, verkar det säkert att anta att det än en gång låter dig spela i TV, bordsskiva och handhållna lägen. Men några nya Nintendo-patent antyder några andra intressanta funktioner som antingen kan ta sig till den nya konsolen eller fungera som en kompletterande enhet.

Nintendo patenterade nyligen en unik hälsospårningsenhet som skulle kunna spåra din sömn, övervaka ditt humör via mikrofoner och sensorer och till och med ändra lukten i ett rum. Intressant är att den patenterade enheten har en egen docka (ungefär som Switch) och verkar utformad för att fungera med hälsorelaterade spel a la Ring Fit Adventure. Det är för tidigt att säga om en sådan enhet till och med kommer till marknaden, men det blir intressant att se om Nintendo ökar sitt fitnessspårningsspel i tid för nästa Switch-konsol.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Recover whatsapp deleted photos, videos and messages

Recover whatsapp deleted photos, videos and messages   If any of your old photos or…

10 months ago

Chat translator Urdu to English (amazing translator 2021)

Chat translator Urdu to English (amazing translator 2021) Friends, today I will give you a…

11 months ago

How to put your photo on notification bar?

How to put your photo on notification bar? Friends, if you want to put a…

11 months ago

Sim Number detail by trickindustry| Sim Card Number details

Sim Number detail by trickindustry| Sim Card Number details: Sim detail____ Get online Information About…

12 months ago

Bobble AI Keyboard by trickindustry app

Bobble AI Keyboard by trickindustry app: If your conversation is just about text and words…

1 year ago

Trickindustry snack app coins secret trick 2021

Trickindustry snack app     •Whence to make cash along snack video application:  Before anything else…

1 year ago