Categories: Tricks och tips

Denna billiga drönare kan vara den bästsäljande presenten

Denna Pakistan Selfie-trend blir viral över hela världen …

Telefonselfies är tråkiga. Människor gör dem inte längre och de har blivit impopulära …

Först fanns standard selfie, sedan selfie stick, och nu har nästa evolution av selfie kommit!

Ingen vet vem som gjorde det först, men snart började tusentals människor i Pakistan ladda upp otroliga selfies från galna vinklar. De laddade upp dem till sociala medier och snart ville ALLA göra detsamma!

Nu har denna nya typ av selfie tagit fart – bokstavligen – över hela världen!

Vad pratar vi om?

Det är den nya Drone X Pro, en helt ny typ av drönare tillverkad så att vem som helst kan flyga den. Det är perfekt för att göra de ultimata selfiesna!

Drone X Pro designades av två tyska ingenjörer som älskar drönare. De fann att drönarna de hade var mycket skrymmande, tunga och svåra att resa med.

Så de designade denna ultrakompakta, lätta drönare och allt utan att offra någon av de största fördelarna med en topp HD-modell.

Det är fast, det är lätt att kontrollera och det kan live-streamas och spelas in på din telefon!

Människor använder dem för att ta ‘de ultimata selfiesna’ – resultaten är otroliga …

Hur fungerar det?


Vi blev förvånade över hur enkelt det är att ställa in! Först måste du installera en app (skanna bara QR-koden i manualen). Allt är väldigt enkelt.

När du har gjort det är det bara att ansluta batteriet, ansluta till din drone och starta appen. På mindre än tio sekunder är du redo att flyga din drönare!

Och då kommer det bästa: att flyga är så otroligt enkelt. Kontrollerna är bara fantastiska, riktigt intuitiva. Att flyga drönan känns naturligt. En kollegas barn råkade vara på kontoret, och de räknade ut allt på några sekunder – på deras första droneflyg någonsin. Det är bara fantastiskt hur enkelt och smidigt kontrollerna är!

När du är i luften är det dags att använda den inbyggda kameran. Du kan ta de mest fantastiska bilderna och videoklippen. Ta videor från annars omöjliga vinklar och imponera på dina vänner med de coolaste selfiesna!

Se Drone X Pro i aktion:


Hur mycket kostar det?
Det är vad vi alla vill veta, eller hur? Jag gissade att det skulle vara mellan 300 och 400 dollar, men jag hade fel. De säljer den för endast $ 99 (länk här), vilket är oerhört billigt för en drönare av denna kvalitet!

Vad gör Drone X Pro så speciell?

De viktigaste fördelarna med Drone X Pro är dess bärbarhet, pris, kamera och användarvänlighet.

Drönaren har samma storlek som en stor smartphone. Kombinera det med de vikbara rotorerna och du har förmodligen världens mest bärbara drönare. Den passar bekvämt i valfri ficka eller väska!

Absolut, vem som helst kan enkelt flyga denna drönare! Dess kontroller utformades till perfektion. Drone X Pro har också en otrolig svävarförmåga. Inget behov av att fokusera på höjden; bara styr och njut av flygningen!

En drönare med det här namnet behöver naturligtvis en kvalitetskamera. Denna drönare är perfekt för att ta fantastiska bilder och videor.

När det är så enkelt att flyga kan du helt koncentrera dig på att ta fantastiska bilder. Film natur, vänner och till och med dig själv i fantastisk kvalitet!

Och hittills har vi inte ens nämnt att drönaren är gjord av ABS-plast. Detta gör drönaren mycket lättare och starkare.

Sist men inte minst är priset bara fantastiskt. Det kostar mindre än 100 dollar för en drönare av denna kvalitet. Det här måste vara den bästa bästa kvalitetsdronen som finns!

Slutsats: Är det verkligen värt det?

En sådan kvalitetsdron för detta pris får oss definitivt att säga ja! Tänk bara på de fantastiska bilderna och videoklippen du kan ta med Drone X Pro. Även bara det roliga med att flyga en drönare gör det redan värt det. Om du aldrig har flugit en drönare är det här ögonblicket du bör börja!

Samsung lanserar sin nya SSD ‘870 Evo’

Samsung Electronics lanserade på onsdagen en ny konsument-solid state-enhet (SSD) -produkt med uppgraderad prestanda och tillförlitlighet.

Samsung sa att dess 870 EVO SSD-serie finns i fem modeller – 250 gigabyte (GB), 500 GB, 1 terabyte (TB), 2 TB och 4 TB – och kommer att säljas i cirka 40 länder från Sydkorea och USA.

Den nya SSD kan användas med alla enheter som har 2,5-tums seriell ATA (SATA) gränssnittsanslutning, tillade den.

870 EVO levererar 38 procent högre läsprestanda jämfört med sin tidigare 860-modell, vilket ger en bättre lagringslösning för både allmänna och professionella användare, rapporterar Yonhap nyhetsbyrå.

“Representerar kulmen på vår SATA SSD-linje, den nya 870 EVO levererar en övertygande blandning av prestanda, tillförlitlighet och kompatibilitet för avslappnade bärbara och stationära PC-användare såväl som Network Attached Storage-användare”, säger Lee Kyu-Young, vice president minnesmärkesproduktverksamhet hos Samsung.

Den senaste SSD-enheten har Samsungs senaste V-NAND-chip och styrenhet och stöder de maximala läs- och skrivhastigheterna för SATA på 560 och 530 megabyte per sekund.

Samsung sa att 870 EVO också har cirka 30 procents förbättring av ihållande prestanda jämfört med sin föregångare.

Enligt data från marknadsforskare GfK och NPD är Samsung världens ledande SATA SSD-tillverkare följt av Western Digital och Micron Technology’s Crucial.

OPPO Reno 5 Pro 5G med MediaTek Dimensity

Inför 2021 lanserade OPPO på måndagen ‘OPPO Reno5 Pro 5G’ som den första 5G-färdiga smarttelefonen från Reno-serien på den indiska marknaden.

Oppo Reno 5 Pro 5G kommer i en enda minnesvariant med 8 GB RAM och 128 GB intern lagring till Rs 35.990. Det kommer att vara tillgängligt att köpa i landet från och med den 22 januari via Flipkart, OPPO: s webbplats och viktiga butiker.

“Reno5 Pro 5G kommer att tillverkas i vår Greater Noida, UP-anläggning. Utöver detta har Hyderabad R&D Center deltagit starkt i utvecklingen av OPPO FDF-systemet, och har arbetat nära OPPO: s fem bild- och FoU-team över hela världen för att finjustera och felsöka funktioner som stöds av FDF-systemet, “berättade Tasleem Arif, vice president och chef, FoU OPPO Indien, IANS.

FDF-systemets porträttperspektivmotor gör det möjligt för Reno5 Pro-användare att exakt definiera funktioner i en porträttbild, så att den kan använda effekter och andra bearbetningstekniker med större precision.

“Bland andra fördelar resulterar detta i bättre integration av porträttmotiv och den omgivande bakgrunden, såväl som att användarna bättre kan behålla sin egen stil i sina videor, vilket sätter dem i centrum för sina videoberättelser,” tillade Arif.

Enheten har en kombination av fyra kameror: en 64MP huvudsensor, en 8MP ultrabredd sensor, en 2MP makrosensor och en 2MP monosensor.

På framsidan har smarttelefonen en 32MP selfie-kamera inuti stanshålet, som är märkbart liten. Smarttelefonen kör Android 11-baserade ColorOS 11.1.

Smarttelefonen har en 6,5-tums Super AMOLED-skärm med ett hål på vänster sida, ett bildförhållande på 20: 9 och en upplösning på 1080×2400 pixlar.

Smarttelefonen drivs av en octa-core MediaTek Dimensity 1000+ -processor ihop med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Recover whatsapp deleted photos, videos and messages

Recover whatsapp deleted photos, videos and messages   If any of your old photos or…

10 months ago

Chat translator Urdu to English (amazing translator 2021)

Chat translator Urdu to English (amazing translator 2021) Friends, today I will give you a…

11 months ago

How to put your photo on notification bar?

How to put your photo on notification bar? Friends, if you want to put a…

12 months ago

Sim Number detail by trickindustry| Sim Card Number details

Sim Number detail by trickindustry| Sim Card Number details: Sim detail____ Get online Information About…

12 months ago

Bobble AI Keyboard by trickindustry app

Bobble AI Keyboard by trickindustry app: If your conversation is just about text and words…

1 year ago

Trickindustry snack app coins secret trick 2021

Trickindustry snack app     •Whence to make cash along snack video application:  Before anything else…

1 year ago