Categories: online-tricks

4 tips för lärare som går över till undervisning online

En lärare med erfarenhet av distansutbildning delar med sig av vad han har lärt sig: Håll det enkelt och bygg in så mycket kontakt som möjligt.

Coronavirus har orsakat utbredda skolstängningar under okänd varaktighet. Lärare kämpar för att hitta sätt att stödja elever på långt håll genom distans och online-lärande. Om du känner dig överväldigad av denna skrämmande uppgift är du verkligen inte ensam.

Jag har också kämpat för att nå elever utanför klassen. Under flera år undervisade jag i samhällen där eleverna kämpade för att gå konsekvent i skolan. För att hjälpa frånvarande studenter att få tillgång till mina kurser utvecklade jag en blandad, självgående tempo, mästarbaserad instruktionsmodell som gav alla mina studenter möjlighet att lära sig, oavsett om de var i mitt rum eller inte. Idag driver jag The Modern Classrooms Project, där jag hjälper andra lärare att göra detsamma.

Genom att undervisa studenter och utbildningsutbildare har jag lärt mig mycket om hur man effektivt skapar och implementerar digital instruktion och självpassande lärande. Jag kommer att dela några tips nedan, och om du letar efter ytterligare stöd för att utveckla effektiv distansutbildning utöver vad jag diskuterar i det här stycket, utforska resurserna på vår webbplats eller starta vår gratis onlinekurs, Building Modern Classrooms.

Här är några tips som kan hjälpa dig att skapa en hållbar och engagerande distansutbildning för dina elever.

ENKELHET ÄR NYCKEL


Varje lärare vet hur det är att förklara nya instruktioner för sina elever. Det börjar vanligtvis med en hel gruppgenomgång, följt av en oändlig mängd frågor från studenter för att klargöra nästa steg. Även om denna process ibland kan vara frustrerande kan eleverna alltid lita på varandra och läraren i rummet när de sitter fast.

En av utmaningarna med distansundervisning är att du och dina elever inte längre är i samma rum för att kollektivt hantera missuppfattningar. Istället kommer den stora delen av inlärningstiden oundvikligen att drivas av uppgifter som kräver hög självstyrning.

Som ett resultat är enkelhet nyckeln. Det är viktigt att utforma distansutbildningsupplevelser som har mycket tydliga instruktioner och endast använder en eller två resurser. Det är också bäst, när det är möjligt, att tillhandahålla resurser som avläsningar som PDF-filer som studenter alltid kan komma åt.

Tänk på att enkla strukturer fortfarande kan kräva noggrant arbete: Uppgifter med få instruktioner leder ofta till den största mängden högre ordningstänkande, eftersom eleverna räknar ut vad de ska göra inom definierade parametrar. Distansundervisning bör driva lärare att tänka på hur de kan vara smalare och mer kortfattade med sin leverans av ny information.

INSTÄLLA EN DIGITAL HEMBAS


I enkelhetens anda är det viktigt att ha en digital hemmabas för dina elever. Det här kan vara ett distriktsförsörjat inlärningshanteringssystem som Canvas eller Google Classrooms, eller det kan vara en självskapad klasswebbplats. Jag rekommenderar Google Sites som en enkel, enkel att installera plattform.

Du behöver en enda digital plattform som dina elever alltid kan besöka för att få den senaste och senaste informationen. Det kan vara frestande att hoppa runt mellan alla coola edtech-applikationer där ute – särskilt eftersom så många av dem erbjuder gratis tjänster just nu – men enkelhet och förtrogenhet är ovärderliga. Eleverna måste känna sig bekväma att gå till samma plats för att få åtkomst till samma verktyg. Ju längre bort du är från dina elever, desto viktigare är det att odla stabilitet och utöva normer.

Dessutom, om närvaro var en utmaning tidigare, kommer distansundervisning att förstora det. Så eleverna behöver en plats att gå när de faller ur slingan. Att fylla i luckor blir bara svårare när läraren inte snabbt kan delta i individuell eller liten gruppundervisning. Dina elever kommer att behöva ta kontroll över sitt eget lärande. Ditt mål är att skapa en tydlig ram som gör att de kan göra det. Du kanske vill kolla in en enhet jag skapat om sannolikhet och statistik för att se hur jag gav instruktioner och ställde in kontrollpunkter för mina elever.

PRIORITERA LÄNGRE UPPDRAG FÖR STUDENT

Effektivitet är nyckeln när man utformar erfarenheter från distansutbildning. Planering kommer att ta mer tid och kräver hög uppmärksamhet på detaljer. Du kommer inte att kunna korrigera misstag i farten eller plötsligt vrida när barnen kopplas ur.

För att effektivt hantera din tid och din förnuft, vill du prioritera längre, studentdrivna uppdrag och uppgifter som ger dig tid att fortsätta planera framtida enheter – och som får dina elever från datorn. Fokusera på att bygga mot långsiktiga projekt där eleverna har autonomi och en tydlig uppsättning kontrollpunkter och tidsfrister som måste uppfyllas. När det är möjligt, skapa möjligheter för studenter att diskutera vad de lär sig med sina familjer och inkludera en del av studentvalet för att verkligen bygga engagemang.

Kolla in ett projekt som grundats av Modern Classrooms medgrundare, Robert Barnett, som integrerar val och familjeengagemang: Demographer Challenge.

INDIVIDUELLA TOUCHPOINTS ÄR SPELFÖRÄNDRARE

Vad dina elever kommer att sakna mest är den mänskliga kopplingen som odlas i ditt klassrum. De små interaktioner du har med dem i korridorerna, före och efter lektionen eller under lektioner, är oersättliga. Även om det kan vara frestande att fokusera på innehåll i dina distansutbildningsuppgifter och instruktionsvideor, är det viktigare att skapa strukturer för personliga kontaktpunkter med dina elever.

Du kan skapa dessa beröringspunkter via vilket medium du vill: e-post, videomeddelanden, telefonsamtal, meddelanden via ditt inlärningshanteringssystem, kommentarer till delade dokument etc. Skapa en struktur och håll dig till den. Dina studenter ser din investering och vet att du bryr dig om dem.

Det är viktigt att komma ihåg att det är svårt att odla en engagerande distansutbildning. Det tar tid och otroligt mycket tålamod. Om du är ny med erfarenheten kommer du förmodligen att känna dig som en förstaårs lärare igen. Det är ok! Hantera utmaningarna steg för steg, håll dina elever uppdaterade om dina framsteg och förbli positiva. Du kan göra det här!

4 frågor utformade för att göra hybridvetenskapskurser mer rättvisa

Online- och personstudenter kan fortfarande lära sig de grundläggande begreppen bakom laboratorieexperiment med rätt stöd.

När Covid-19-pandemin sjönk över världen den här våren och flyttade våra klassrum till online-utrymmen, måste lärare i alla ämnen snabbt omforma instruktionsleverans och bedömning av elevernas arbete.

Denna utmaning, i kombination med de olika sätten skolan har strukturerats för pandemiundervisning – helt avlägsen, helt personligt eller ett hybridsystem – har tvingat lärare att ständigt förnya sig och utforma sätt att se till att eleverna har meningsfulla upplevelser som fortfarande gör det möjligt för dem att engagera sig i en inlärningsprocess som gnistrar under

Naturvetenskapslärare har utmaningar här, till exempel kurser som kräver att studenter interagerar med innehållet på ett praktiskt sätt – tänk bildkonst, musik eller kulinarisk konst. Precis som konstkurser, involverar naturvetenskapskurser ett performativt inslag i det att labarbete kräver att studenterna visar en viss grad av skicklighet behärskning till innehållet.

Lärare förstår vikten av att vara fysiskt i studentrummet i klassrummet. Det är viktigt för att engagera elever som är ute på banan, för att göra specifika poäng och för att stimulera redan inlärda elever. Men hur kan vi få kontakt med eleverna när vi är åtskilda av antingen en datorskärm eller de fysiska hinder vi för närvarande behöver för att hålla alla säkra i klassrummet?

Följande är fem idéer som vi har provat i år med mellanstadie- och högskolestudenter – de borde också arbeta med gymnasieeleverna emellan.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Recover whatsapp deleted photos, videos and messages

Recover whatsapp deleted photos, videos and messages   If any of your old photos or…

10 months ago

Chat translator Urdu to English (amazing translator 2021)

Chat translator Urdu to English (amazing translator 2021) Friends, today I will give you a…

11 months ago

How to put your photo on notification bar?

How to put your photo on notification bar? Friends, if you want to put a…

12 months ago

Sim Number detail by trickindustry| Sim Card Number details

Sim Number detail by trickindustry| Sim Card Number details: Sim detail____ Get online Information About…

12 months ago

Bobble AI Keyboard by trickindustry app

Bobble AI Keyboard by trickindustry app: If your conversation is just about text and words…

1 year ago

Trickindustry snack app coins secret trick 2021

Trickindustry snack app     •Whence to make cash along snack video application:  Before anything else…

1 year ago