Categories: Android-tricks

10 tips för att hjälpa nya onlinespelare

För oinitierade kan onlinespel vara lite skrämmande och lite förvirrande. Vi kan lindra de kvarvarande ångesterna med denna uppsättning praktiska tips för nya spelare.

Enligt en nyligen publicerad studie publicerad av Gismart har antalet aktiva användare av appar och spel ökat med 200% sedan coronaviruspandemin började. Till och med Världshälsoorganisationen har lanserat en kampanj för att uppmuntra människor som lever under hemvistrestriktioner att delta i digitalt spel. Det här är verkligen oöverträffade tider.

Glädjen och fördelarna med att spela digitala spel är välkända för oss som regelbundet deltar i aktiviteten, men de av er med mindre spelupplevelse, särskilt onlinespelupplevelse, kan vara lite förvirrade och lite skrämda av utsikterna . För att vara säker har onlinespel rykte om att vara lite grovt mot “nybörjare”, men vi kan hjälpa till att lindra de flesta av dessa oro med denna uppsättning praktiska tips för att vägleda och hjälpa nya spelare att komma in, och så småningom bemästra, den underliga världen av online-spelande.

10 tips för att hjälpa nya onlinespelare

Ha kul

Medan vid första anblicken verkar detta tips vara uppenbart, kanske du blir förvånad över hur många spelare som glömmer det regelbundet. Människor (verkligen alla däggdjur) använder spelet för att stimulera och utöva sitt viktigaste organ – hjärnan. Poängen med spel är att prova nya saker och få nya upplevelser utan att drabbas av verkliga konsekvenser som kommer av misslyckande och nederlag. Spel ska inte ge mer stress till ett redan stressigt liv – de ska lindra den stressen. Så slappna av, andas djupt och ha kul.

Spela ditt spel

Medan termen “onlinespel” oftast förknippas med förstapersonsskyttar (FPS) som Fortnite och Call of Duty eller massivt multiplayer online-rollspel (MMORPG) som World of Warcraft och Elder Scrolls Online, är de inte de enda typer av spel tillgängliga.

Några av de mer populära spelen – de som inte får rubrikerna – är baserade på gamla brädspel, kända kortspel eller pussellösning. Till exempel, om du och dina vänner normalt spelar poker en gång i månaden, fortsätt göra det, gör det bara online. Du behöver inte spela det “populära” spelet som alla andra förmodligen spelar – fall inte för hype.

Förbered dig själv

Oavsett vilket spel du väljer att spela finns det ingen större nybörjarsynd än att hoppa online och inte veta vad spelet handlar om. Särskilt med spel i FPS- och MMORPG-kategorierna är det viktigt att åtminstone veta något om spelet innan du går in i spelvärlden.

Det finns enorma aktiva onlinesamhällen för de flesta onlinespel, och de är en bra resurs för att lära sig den grundläggande berättelsen, det grundläggande spelet och de tekniska problemen att undvika. Innan du hoppar in i ett spel, kolla in de tillhörande webbplatserna, läs forumen på den officiella webbplatsen och titta på en timmes eller två streamingspel på Twitch eller YouTube för att få en känsla för hur allt fungerar.

Ta med vänner och få vänner

Ett av de roligaste sätten att delta i ett onlinespel är att ta med några vänner. Att dela erfarenheten av att lära sig ett nytt spel med vänner i verkliga livet skapar minnen som kan vara en livstid. Det är också ett av de bästa sätten att få nya vänner i spelet – ju roligare du och dina vänner har desto fler nya vänner kommer du att locka.

Börja långsamt, lär dig repen

Det beror naturligtvis på spelet, men i allmänhet finns det nivåer av spelarförmåga involverade i alla onlinespel. Mindre erfarna spelare bör hålla sig till handledning och nybörjarnivåer medan hardcore-spelare vill söka hårdare konkurrens i avancerade led. Som en nykomling på scenen, håll dig till nivåer som matchar dina färdigheter och fortsätt sedan till avancerad konkurrens. Du får mer ut av upplevelsen och har mycket roligare.

Använd de medföljande kontrollerna

Tyvärr, precis som den verkliga världen, innehåller onlinevärlden en liten men märkbar population av ryck. Du känner typen – människor som bara kan få glädje av att glida bort lite av glädjen i ditt liv. Giftiga människor som detta bör undvikas när och var du möter dem.

De flesta onlinespel ger dig en uppsättning verktyg för att blockera och rapportera giftigt beteende och namnge de personer som är ansvariga för det. Behandla identifieringen och rapporteringen av dessa ryck som din patriotiska skyldighet gentemot spelgemenskapen.

Gör online-existens barnvänlig

I samband med att identifiera och rapportera giftiga ryck i spelvärlden bör du också vidta åtgärder för att göra onlineupplevelsen barnvänlig innan yngre människor släpps in i spelvärlden. Giftiga människor verkar inte ha filter, oavsett en annan spelares ålder eller temperament.

Till exempel är MMORPG ofta säkra spelmiljöer för barn med en viss mognad, men bara när andra slumpmässiga spelare elimineras från ekvationen. De flesta spel har verktyg för att blockera allmänna och öppna chattkanaler, vilket kommer att isolera yngre barn från den större spelarbasen. Med några justeringar kan barn (och uppriktigt sagt någon annan) begränsa interaktionen till kända vänner och kollegor. Dra nytta av dessa verktyg vid behov.

Spendera inte eller överspela inte

Många onlinespel har en funktion som spelare har kallat “pay-to-win”, vilket kan få nya spelare i trubbel. I ett nötskal så här fungerar det:

Ett onlinespel kommer att annonsera att det är “gratis att spela”, och allt som krävs är en nedladdning. Men efter att du börjat spela inser du att du ska ha bättre rustningar, vapen och kanske ett fäste för att gå framåt i en rimlig hastighet i spelet. Du har nu ett val – slipa i timmar för att möjligen uppnå dessa saker eller betala några riktiga dollar nu för att garantera att du får de artiklarna och att du får dem direkt.

Problemet är att de pengar du spenderar för bättre byte första gången kommer bara att få dig hittills. Du kommer snabbt att upptäcka att det finns ännu bättre byte bara några dollar mer borta, och så vidare och så vidare. Vissa spelare inser för sent att de har spenderat hundratals dollar på ett spel som skulle vara gratis att spela. Fånga dig inte av denna potentiella fälla.

På samma sätt är onlinespel utformade för att utnyttja din neurologiska önskan att framgångsrikt uppnå ett mål och bli belönad. De virtuella fördelarna med att utjämna en karaktär, få nya talanger, nya saker och bli mer kraftfulla manifesterar sig faktiskt i en fysisk frisättning av dopamin. På det enklaste sättet känns utjämning bra.

För de flesta är detta en trevlig upplevelse utan skadliga konsekvenser. Men för vissa människor kan spel bli ett beroende, med verkliga kroniska symtom som kräver specialbehandling. Även om många av oss spenderar mycket tid hemma, bör spel – och allt annat för den delen – göras med måtta i åtanke.

Överdela inte och öva säkerhetssäkerhet

En sak som spelare ofta förbiser när de hoppar online är sunt förnuft. Medan du bara spelar ett spel loggar du också in på en server med tusentals, kanske miljoner, andra människor. Några av dem kommer säkert att ha skadliga avsikter. Och inte bara skadliga avsikter att stjäla dina saker i spelet heller – dåliga säkerhetsrutiner kan avslöja mer än bara det coola nya svärdet du plundrade i går kväll.

Öva säkerhetsåtgärder för sunt förnuft när du skapar ett onlinekonto:

Använd starka lösenord (inte samma lösenord som något annat konto)
Dela aldrig ett lösenord

Se till att dina barn inte delar lösenord med vänner
Dela aldrig personlig information med främlingar i spelet
Dela inte personlig information som mors flicknamn med någon online
Klicka inte på länkar i e-postmeddelanden som verkar komma från spelets utgivare
Var försiktig med vilket e-postkonto du använder för ditt konto
Klicka inte på länkar från främlingar inifrån spelet
Spelutgivaren kommer aldrig att be om ditt lösenord

Visa nåd under eld

Detta berör ryckproblemet som nämnts tidigare. Var inte en av ryckarna.

Var inte den giftiga personen som suger glädje från andra. Var snäll. Visa nåd i både nederlag och seger. Och du kommer att uppleva nederlag och misslyckande och förlägenhet, så var redo för det.

Hela poängen med att spela spel (inte spel) är att ha kul. Om du tappar perspektivet och börjar använda verkliga konsekvenser för förlusten av virtuella imaginära saker, kan du bli en av ryckarna och det vill du inte.

Den andra saken att tänka på är att hur du agerar i ett onlinespel ger ett bestående intryck på resten av samhället. Karaktären du skapar är din avatar. Den har en identitet och du tjänar rykte varje gång du loggar in. Att tjäna ett dåligt rykte kringgår spelprinciper och placerar verkliga livskonsekvenser på ditt spel.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Recover whatsapp deleted photos, videos and messages

Recover whatsapp deleted photos, videos and messages   If any of your old photos or…

10 months ago

Chat translator Urdu to English (amazing translator 2021)

Chat translator Urdu to English (amazing translator 2021) Friends, today I will give you a…

11 months ago

How to put your photo on notification bar?

How to put your photo on notification bar? Friends, if you want to put a…

12 months ago

Sim Number detail by trickindustry| Sim Card Number details

Sim Number detail by trickindustry| Sim Card Number details: Sim detail____ Get online Information About…

12 months ago

Bobble AI Keyboard by trickindustry app

Bobble AI Keyboard by trickindustry app: If your conversation is just about text and words…

1 year ago

Trickindustry snack app coins secret trick 2021

Trickindustry snack app     •Whence to make cash along snack video application:  Before anything else…

1 year ago